Poštovani korisniče,

Ispod su navedene osnovne informacije i uslovi korišćenja internet stranice Moja Lab laboratorije & ordinacije.

Molimo Vas da se upoznate sa dole navedenim pravilima korišćenja naše internet stranice kako bismo izbegli eventualne nesporazume i posledice u vezi sa istima. Korišćenjem bilo kog dela ovog sajta, prihvatate sva važeća pravila korišćenja. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem kontakt fome.

Ko smo mi?

Internet stranicom Moja Lab laboratorije upravlja Slavica Kundalić PR Privatna laboratorija za medicinsku biohemiju Moja Lab KŠ Kruševac, Majke Jugovića 28.

Sadržaji objavljeni na ovom sajtu mogu biti autorki ili preuzeti sa Wikipedije. Neki sadržaji mogu, uz dozvolu i poštovanje autorksih prava, biti preuzeti sa trećih izvora i njihovo su vlasništvo. Takođe, neki sadržaji mogu biti generisani upotrebom veštačke inteligencije.

Informacije koje prikupljamo od Vas i način korišćenja

Bezbednost podataka o ličnosti predstavlja shvatamo vrlo ozbiljno.

Moja Lab neće prikupljati niti koristiti bilo kakve podatke o ličnosti, osim kada je to jasno naznačeno korisnicima i kada su korisnici dali svoj pristanak.

Kada pristupate našem sajtu, on prikuplja neke najsonovnije informacije (tip pretraživača, IP adresu, podatke o stranicama kojima ste pristupili). U tu svrhu ovaj sajt koristi cookies (kolačiće) sa ciljem poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite naš sajt slažete se sa upotrebom kolačića.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija i pristup određenim sadržajima. Moja Lab koristi kolačiće koji su neophodni za ispravno funkcionisanje internet stranice kako bi omogućili pojedine tehničke funkcije i tako osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti. Podaci o ličnosti, na osnovu kojih je moguće utvrditi identitet korisnika, se ne prikupljaju automatski.

Korisnici imaju mogućnost da prihvate ili odbace kolačiće izmenom podešavanja u internet pretraživaču. Pogledajte uputstva za svoj pretraživač ili ekran za pomoć da biste saznali više o mogućim podešavanjima. Međutim, pojedina svojstva (funkcionalnosti) internet stranice zavise od kolačića, te može doći do ograničenja u korišćenju stranica ukoliko se kolačići deaktiviraju.

Pored osnovnih, postoje i delovi internet stranice gde će nam možda trebati Vaše lični podaci za neku konkretnu svrhu (postavljanje pitanja putem kontakt forme) i u kom slučaju morate da se identifikujete popunjavanjem odgovarajućih podataka. Ovako prikupljeni podaci se, putem email poruke, prosleđuju odgovornim licima u Moja Lab laboratoriji i ne čuvaju se na našem sajtu niti serveru.
Sve informacije koje se prikupe od korisnika će se koristiti samo i isključivo za svrhu zbog koje su prikupljene i neće biti distribuirane trećim stranama.

Bezbednost internet stranice i prikupljenih informacija

Moja Lab preduzima stroge fizičke, elektronske i administrativne sigurnosne mere zaštite informacija od neovlašćenog pristupa i od nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja kako u online tako i u offline režimu.

Moja Lab će uložiti sve razumne napore da održi sajt potpuno funkcionalnim i da sve objavljene informacije budu tačne i potpune, ali ne snosi odgovornost za povremeno nefunkcionisanje stranica, eventualnu netačnost informacija, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem netačnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnosti pristupa istim. Sadržaji na sajtu se objavljuju u dobroj nameri, sa ciljem edukacije i pružanja informacija posetiocima. Sve sadržaje ovog sajta koristite na vlastitu odgovornost i Moja Lab se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja.

Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Ovom sajtu se pristupa putem interneta. Internet je internacionalna računarska mreža koju Moja Lab direktno ne kontroliše već je na nju samo vezana pa zbog toga ne može garantovati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontroliše.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem ovog sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Moja Lab zadržava pravo da na ovom sajtu, bez najave, povremeno promeni ili modifikuje pravila. Moja Lab zadržava pravo promene bilo kojih sadržaja objavljenih na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodne najave.

Google i ostale platforme

Ovaj sajt, između ostalih, može da koristi globalno poznate servise poput Google-ovih (Analitika, Mape, ReCaptcha, Ads, AdWoords, Drive itd.) čija integracija podrazumeva i Google plitiku privatnosti i Google uslove korišćenja.
Ukoliko smatrate da bilo koji od ovih servisa narušava Vašu privatnost na neprihvatljiv način, molimo da odmah i bez odlaganja napustite naš sajt.